Vreau la RCS&RDS, dar ei nu ma vor

“Tarifele RDS.Tel către reţelele de telefonie mobilă vor deveni de la 1 octombrie 2006 cele mai competitive.”, aflam dintr-un comunicat de pe www.comunicatedepresa.ro. “Pentru clienţii persoane fizice, apelurile către reţelele mobile Orange, Vodafone şi Zapp vor fi taxate cu numai 0,09 euro/minut, iar pentru Cosmote cu 0,105 euro/minut. Abonaţii RDS.Tel vor beneficia de acelaşi tarif către reţelele mobile indiferent de ora apelului şi de abonamentul ales.”

Ptiu drace! Vreau si eu. Cum se face totusi ca, atat de mari si tari, dragii de ei nu au acoperire in zona in care stau eu, adica in centrul capitalei, la kilometrul 0?? Stiu eu: ca sa-mi manance ficatii Astralul. Niste incompetenti care n-au reusit in 10 luni sa-mi activeze linia telefonica. Cica abonament gratuit cu nush cate minute in reteaua romtelecom, pe mobil si milioane de minute in Astral. Si mai primesc si telefon de la ei: “Ce ati dori sa imbunatatim la serviciile pe care vi le oferim?” Ain’t that cute?

4 Comments

  1. What is wrong e că aceste firme au înţelegeri asemănătoare celor din Mafia: îşi împart zonele pe care să le controleze. Deci nu este vorba de faptul că nu au acoperire (e studid, este Capitala!), ci că acolo zona e controlată de Astral. Dar nu dispera, ei se simt bine şi încasează bani…

  2. It makes sense. Dar asta nu explica de ce nu vor sa-mi puna in functiune linia telefonica. Am facut apel la bunul lor simt si au trecut aproape 10 luni. Nu mai am nicio speranta.

  3. Ştii de ce nu fac asta? Pentru că nu le pasă! :-) Eşti doar un client, nu se încurcă ei cu tine. Şi dacă eşti nemulţumită, tot nu le pasă. Banii oricum le curg în conturi. Iar de curînd au şi fuzionat cu UPC.

  4. Da, am vazut ca se lauda cu acest eveniment. Cu toate astea, tot au tarife mai mari decat RCS&RDS, iar calitatea serviciilor nu este cu nimic mai buna. Sa fie sanatosi!