ÎN PLINĂ SESIUNE

Am mai scăpat de un examen. Oare de ce am îngroşat “scăpat”? Pentru că asta fac. De când am intrat la facultate nu ştiu cum să fac să iau note mari şi să nu intru la taxă. E trist, pentru că din trei ani, deja s-a scurs un an jumate şi încă nu-mi e clar ce vreau să ies din facultatea asta. Şi mă tot gândesc la ce spune un prof la fiecare curs şi seminar: voi nu sunteţi studenţi, voi nu studiaţi! Tot ce vreţi este să treceţi, să luaţi examenele, să scăpaţi de referate. Şi mă mai gândesc la ce spune un prieten din State: noi facem “research” cu profesorii aici, că e competiţie mare între universităţi “să găsim soluţii noi pentru problemele lumii”. Well, ain’t that cute?

Oare semestrul ăsta am fost studentă? Am făcut o observaţie ştiinţifică (vorba vine), un interviu de istorie orală, un dosar de investigaţie jurnalistică, am fost la bibliotecă chiar dacă nu eram în sesiune şi chiar am dat pe la cursuri. Hmm, nu, nu prea am fost studentă.

Mai am un examen în trei zile. Să văd cum scap şi de ăsta că m-am săturat.

1 Comment

  1. generatia noastra a fost mereu sacrificata – cred ca toti studentii care sunt constienti de datoria lor de studenti simt acelasi lucru… cel putin eu sunt in situatia asta.