FANTA, PLAY ON!

De fapt însemnarea asta n-are nici o legătură cu Fanta, doar atât că stau cu o cutie de Fanta de portocale langă mine şi încă două într-un bax lângă canapea. Legătura vine de la cutie.

După o discuţie cu părinţii despre ce este bine şi ce nu este bine să mai bem (am renunţat definitiv la Cola şi plănuiesc să mă las de carbogazoase, dar n-o să trec niciodată pe apă chioară), le-am propus să cumpere sucuri naturale la cutie (de carton, între noi fie vorba).

De obicei, la noi în familie se respectă vorba unde dai şi unde crapă. Mă aşteptam să vină cu tot soiul de sucuri dubioase de care n-am mai auzit niciodată, aduse de prin China, Africa sau Honolulu. În schimb, tata mi-a întins un bax de Fanta la cutii de 0,33l. Cică naturale n-aveau.

4 Comments

 1. In primul rand, salut politicos, ca e prima data cand dau un mesaj pe acest blog. Deci, BUNA. :)

  In al doilea rand, eu sunt un bautor notoriu de Cola. Dar daca vrei sa-ti treaca pofta de orice fel de sucuri, incearca oribilul “Twist & Drink”. La un pret de 1 leu si 35 bani (probabil ambalajul e 1,33, ca lichidul nu valoreaza mai mult de 2 bani, literally) si cu un slogan mai porcos decat al Orangina (anume, “Enjoy your toy”). Pe eticheta mai gasesti niste chestii foarte folositoare, NU E-urile continute, ci aroma. Pentru ca prin simpla ingurgitare, nu-ti dai seama ce aroma are.

 2. Salut drskit! Mă bucur că ai tras puţin cu ochiul şi pe blogul meu.

  Eu n-am auzit de băutura asta îngrozitoare de care zici, dar o să fac şi eu ca oamenii inteligenţi şi o să învăţ din experienţa ta, aşa că… n-o să-l încerc, te cred pe cuvânt :P. Iar dacă ar fi după mine n-aş mai bea nimic, că se pare că şi apa ne lasă fără ficat, pancreas sau alte organe.

  Ideea însemnării era însă că voiam suc la cutie şi părinţii mi-au adus la tin can (tot un fel de cutie, dar nu de care trebuia).

 3. tin can? wtf? adica ai cerut la carton si ei ti-au adus la cutie de tabla, nu? stiam de tinman dar de tin can nu.

 4. Cred că nici ei nu ştiu de tin can. Dar tot nu-mi dau seama cum de s-au gândit la cutie de metal de 0,33.

  Azi mi-au luat însă două cutii de suc natural :)