CRĂCIUNUL ADULȚILOR

Dacă ai sub 7 ani, nu citi!!

Mda, vine Crăciunul. Vrei să-ţi păcăleşti copiii că există Moş Crăciun? Nimic mai simplu. Comandă sosia lui pentru 50 de lei. Să-ţi mănânce şi prăjiturile, să-ţi bea şi laptele, să-ţi ia şi banii. Ho ho ho!

Mi-ar plăcea să nu ne mai păcălim copiii cu nimicuri din astea: Moş, Crăciuniţă, iepuraş de Paşti, barză etc. Cum ar fi să zică în dimineaţa de Crăciun: “Oare ce mi-au pus părinţii sub brad?”. Îmi place obiceiul de a ne face cadouri, dar nu în numele moşului, ci într-al nostru. Da, eu m-am gândit să-ţi arăt cât însemni pentru mine, nu Moş Crăciun. Eu m-am gândit că asta ţi-ar folosi, că asta ţi-ar plăcea, că te-ar înveseli.

Îmi place să petrec mult timp în magazine în căutare de cadouri, de ornamente. Îmi place să confecţionez chiar eu câte ceva în fiecare an. Îmi place să împachetez cadouri, să scriu dedicaţii. Îmi place să fac steluţe din hârtie şi să le pun la geamuri. Îmi place să împodobesc bradul cu familia. Iar anul acesta este unul mai deosebit, deoarece dorinţa pe care mi-am pus-o anul trecut s-a îndeplinit. Şi să nu spună nimeni că a fost cadou de la Moş Crăciun, că nu cred :)

2 Comments

  1. Banc tare:

    Un copil, la zoo, se intoarce plangand, catre mama: “Mami, mami, barza nu ma recunoaste!” =))

    Sau o cugetare de-ale mele: oare copiii de azi nu sunt bulversati de densitatea de Mosi Craciun pe metru patrat?! Astia sunt asa de retarzi incat chiar mai cred in Mosu’? Adica… intr-un singur Mall gasesti 7-8 :))

  2. :))

    Păi copiii nu merg la mall. Stau şi se joacă la calculator. Şi-i trimit moşului scrisori virtuale să le aducă cât mai multe jocuri pentru PC.