CASA DE PIATRĂ ÎN REPARAȚII

Pentru cei care v-ati pierdut azi timpul la televizor, sigur v-ati dat seama ca a fost ziua casatoriilor. De la prima ora, pe B1 “Nunta secolului” starring Monica Gabor si iubitul Columbeanu. Cei doi, foarte “incinsi” in biserica si vadit emotionati de acest eveniment important din viata lor. La un moment dat, Monica nu mai rezista si cere un scaun. Sa fie a doua oara cand intra intr-o biserica? Prima oara fiind la botez, fireste. Iriniel iubitel ii face aer cu evantaiul. Mai regina decat Cleopatra, ce mai! Cica au avut si foc de artificii si multe altele. Eu n-am mai rezistat.

Schimb canalul, dau peste o emisiune, “Exchanging Vows”. Doua cupluri isi aranjeaza unul altuia nunta. Cei care au fost mai multumiti de cum a iesit, pierd in final o luna de miere in Caraibe. Sa inteleg ca trebuie sa ai o nunta cat mai de kkt ca sa te bucuri mai apoi de luna de miere. Aham. M-a impresionat unul dintre miri care a plans sincer cand si-a vazut mireasa venind catre altar.

La stiri s-a vorbit despre sezonul nuntilor si cum s-au tot casatorit sute de cupluri in sectorul 2, fiind nevoie chiar si de ajutorul primarului. Of, of. Tot aici am aflat ca azi au facut nunta si Titus Steel si Jasmine Rouge, vedete autohtone ;)

Si pentru ca meniul sa fie complet, spre seara am vazut un documentar pe 1 despre nuntile hinduse in masa. Mi-ar placea sa merg si eu pe un elefant la templu sa ma marit; limuzina e asa demodata… Destul de impresionante traditiile lor: pictatul mainilor si picioarelor cu henna, alegerea costumului si a sariului, a nelipsitelor bratari, paradele la care participa tot orasul, juramintele.

Asadar, zilele astea lumea este sub dominatia insurateilor. Pentru cei care vor sa faca pasul, ciuliti urechile si luati notite. Eu inca ma mai gandesc la elefantul ala si la campul meu cu flori (pt cunoscatori).

Ii asteptam pe Andra si Catalin Maruta.