19 MAI ISTORIC

Istoric pentru că mă reîntâlnesc cu blogul meu :) Ştii cu e când nu te-ai mai văzut de mult cu un prieten şi sunt atâtea de spus, dar nu ştii cu ce să începi. Deci încep cu ziua de azi.

Azi se pretrece mult-aşteptatul referendum. The Bullet acoperă evenimentul într-o pagină specială REFERENDUM 2007. Lista mea de messenger este pustie; probabil toţi s-au dus să voteze. Singurul amărât care a rămas, e unul care şi-a pus status “NU!!!!!!”

Dimi am fost la bibliotecă la facultate. Pe vremea asta tristă credeam că voi fi singură cu cărţile şi bibliotecarele. Dar nu, uitasem că e vremea licenţei şi că, dacă în timpul anului teancurile de ziare se umplu de praf, cu două săptămâni înainte de examene studenţii încep să-şi înnegrească degetele.

Probabil că toată lumea ştie asta deja – eu am aflat azi – moda nu mai este de a xeroxa cărţile, ci de a le fotografia. Venisem şi eu timidă, cu aparatul meu micuţ, să nu mă depisteze cineva cum comit infracţiunea şi, când colo, văd sala plină de studenţi cu aparate unul mai şmecher ca altul pozând cărţi, ziare, tot ce le cădea în mână. Bibliotecarele spun că le convine mai mult aşa decât să împrumute mereu cărţile la xerox. Cred că au dreptate.

Când m-am întors acasă, la staţia de metrou unirii se auzea muzică simfonică.

La universitate am văzut un bărbat pe la vreo 80 de ani cu un buchet de garoafe roşii. Zâmbea. Le ducea iubitei lui înainte să se trezească, mă gândesc eu. Cute rău.

Mai încolo mă întâlnesc cu bullet-iştii să aflu cum e cu referendumuL. Eu să pun articolele pe site.

Atât.

4 Comments